Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, 0879 357 106

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Квартира в аренду в Паралия Врасна

Добре обзаведен маломерен двустаен партерен апартамент с площ от 35 кв.м. намиращ се на около 150 м от прекрасен плаж в курортното селище Паралия Врасна разположено непосредствено до голямото и добре уредено селище Аспровалта, което през последните години се е превърнало в една бързо развиваща се туристическа дестинация.

В селището има много таверни, различни магазини, рибни и други ресторанти готови да задоволят всеки вкус, големи супермаркети, както и най-разнообразни възможности за развлечения по всяко времена денонощието. Жилището се състои от оборудвани хол с кухненски бокс и трапезария, спалня оборудвана с две легла, гардероб и нощни шкафчета, просторна баня с тоалетна и патрерна тераса от която се излиза на малък заден двор с външно барбекю и кът за отдих. При желание от страна на наемателите има възможност за поставяне и на допълнително легло за семейство с две деца. Подовите настилки са на теракот, дограмата е дървена с комарници и външни слънцезащитни капаци. Имотът е достъпен по асфалтов път и е захранен с всички необходими за нормалната му експлоатация комуникации. Прекрасният пясъчен плаж, простиращ се по цялата дължината на бреговата ивица, лазурно чистото море и близките гористи възвишения превръщат този район в едно райско кътче, където престоят и почивката са един непрекъснат низ от емоции и удоволствия. Съвсем наблизо има различни природни и исторически забележителности, където човек може да разнообрази престоя си, като „лъвът  на Амфиполи” , пещерата „Алистрати” , каньона на река Агитис и редица други исторически и природни забележителности. В далечината се забелязва загадъчният силует на Атон и Света Гора. Всичко това превръща този имот в едно добро място за заслужен отдих. Непосредствено до това студио при същите условия се отдава под наем още едно такова студио. Възможен е разговор по цената при наемане двата имота за цял сезон. 

Продажа недвижимости в том же районе

Квартира в аренду

Паралия Врасна
40 €/ ночевка 
Добре обзаведен маломерен двустаен партерен апартамент с площ от 35 кв.м. намиращ се на около 150 м от прекрасен плаж в курортното селище Паралия Врасна разположено непосредствено до голямото и добре уредено селище Аспровалта.

Земельный участок для продажи

Паралия Врасна
17 000 €
Продава се парцел от 250 кв.м. в Паралия Неа Врасна в Гърция. Евтин имот в Гърция.

Дом для продажи

Паралия Врасна
50 000 €
Необзаведена едноетажна къща със застроена площ от 55 кв.м., намираща се на тихо и спокойно място само на 500м от морето на известното курортно селище Паралия Врасна.

Дом для продажи

Паралия Врасна
195 000 €
Просторна двуетажна къща с дворно място от 400кв.м. в Неа Врасна в Гърция.